Thursday, 17 September 2015

Nak udara segar dalam kereta? - BIOzone Car Sterilizer

 Salam & hai semua.

Bulan ni, antara isu semasa yang paling trending adalah jerebu.

Yana menetap & bekerja di Putrajaya..minggu ni sahaja index pencemaran udara (IPU) adalah sekitar 150-200.

Memang putih/kelabu samar-samar je tengok keliling..nak bernafas tu, tak payah cerita la..dalam kereta pon terasa sesak nafas & bau asap. Padahal office dengan rumah jarak dalam 8km je pon 😅.

Maka, sebagai langkah kecemasan & penjagaan sistem pernafasan jangka masa panjang, yana decide untuk try BIOzone Car Sterilizer. 

Kenapa yana pilih BIOzone Car Sterilizer? Sebabnye, yana selalu travelling..banyak time dalam kereta..so baik beli yang boleh pasang dalam kereta.

Selain ringan & sangat mudah dipakai (just cucuk je kat pencucuh rokok kereta), BIOzone Car Sterilizer ni menggunakan teknologi 'Cold Plasma' & teknologi Ozon yang membantu menukarkan oksigen (O2) kepada ozon (O3) dan seterusnya akan bertukar kepada oksigen semula setelah semua bahan-bahan pencemar berbahaya disingkirkan. Senang cite, macam proses penguraian la..dia ceraikan gas2 beracun tu..pastu back to normal.


Berapa price benda ni? 
Murah je. RM175/unit. Nk COD kirim kat yana boleh..nak free postage pon boleh. Contact je.

Till then..marilah kita segarkan & bersihkan udara dalam kereta kita 🚙🚙🚙.

Yours truly,
Yana Mokhtar

Wednesday, 2 September 2015

Geng Diet GLAM 2.

Salam & Selamat petang semua,

Tersangat lama x update blog due to work commitments.

Yana just nk update yang Geng Diet GLAM Batch 2 dah start this week, 1 September 2015. This time kita ada 60 peserta, dominated by gurls..ada 2 guys.


Durasi untuk Geng Diet Batch 2 ni adalah selama 6 bulan (sehingga Februari 2016) and InsyaAllah yana akan share the progress peserta from time to time & tips2 through Facebook & Instagram, #gengdietGLAM & #gengdietGLAM2.

Till then 😘😘.

Yana