Tuesday, 16 February 2016

Cerita Krim Ajaib

Selasa & Sabtu adalah hari workout yana.

Semalam memang seronok lah join fitness class..Belly Dance, Kpop & Zumba. Sebenarnya untuk Belly dance mmg da few months yana stop  join sejak lutut sakit. Tapi since da ok lepas amalkan herba maharani setiap pagi, streching dan cycle at least 5 minit sebelum workout..lutut dah getting better & stronger.

Jadi..semalam dengan happy nya berjaya abeskan 3 jam workout. Balik rumah je..sakit badan tu mak aihhh..xreti nk describe. Lepas mandi & solat..sebelum tido tu dok lumur lotion mustajab satu badan dengan harapan ilang sakit badan esoknya.

Haaa..amik..3 jam ++ burned 1400+ calories.


TETAPI..Ya Allah..rasa badan macam kene golek dengan steamroll bila bangun pagi ni..nak solat tadi memang tahap slow-the-motion bila dari sujud nak berdiri 😭.

Jadi..last result..sebab da xtahan sengal & sakit badan..Yana try tips yg business leader yana pernah bagi. Sue advise supaya yana sapu dekat area yg sengal & sakit tu dengan BioEver Plus...ikut arah otot.



Wah!! Seriously! Yana sapu dlm pukul 9 pg..sekitar jam 10.30 tu baru perasan sakit and sengal tu hampir 70% hilang 😱😱😱. Lepas tu siap g sambung wat keje rumah lagi..kuat sungguh lah 😂😂😂.

Makanya..sangat berbaloi2 lah beli sebotol BioEver Plus ni. Ingatkan boleh kuruskan/ slimkan problem area kat badan je..rupenye skali boleh ilangkan sengal dan sakit badan. Uolz memang patut ade tau.

Ok lah. Nak pergi ke Bangi mencari cat pula. Till then..😉.

Salam sayang,

Yana Mokhtar 💋
yanamokhtar.blogspot.com

Monday, 1 February 2016

Pre-loved Novel To Let Go

Hi semua,

Yana ade few novels & buku ilmiah to let go (pre-loved..condition varies..most of it in very good condition).

Feel free to visit my account @lieyann at Carousell for any books or available novels.


Yours Truly,

Yana Mokhtar 💋