Friday, 1 April 2016

Achievements: Sales Manager & Senior Sales Manager AchievementAwards2016

Pada 19 Mac 2016 yang lalu telah berlangsung Majlis Penganugerahan bagi Sales Manager (SM) dan Senior Sales Manager (SSM) Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM).Majlis bertujuan mengiktiraf dan meraikan pencapaian para usahawan Sahajidah Hai-O Marketing yang berjaya mengumpul hasil jualan terkumpul sebanyak RM20,000 bagi pangkat Senior Manager (SM) dan RM60,000 bagi pangkat Senior Sales Manager (SSM). Seramai 375 orang usahawan berpangkat Senior Sales Manager dan 1031 orang usahawan berpangkat Sales Manager diraikan dalam majlis penganugerahan ini. Buat kali pertama dalam sejarah majlis SMSSM, sesi berlansung hingga malam..xpernah lagi sampai kena ada sambungan sesi sebelah malam. Ini menandakan bahawa sudah ramai yang yakin dan mengambil peluang untuk berniaga bersama Sahajidah Hai O Marketing yang kukuh dan stabil sejak ditubuhkan 24 tahun yang lalu.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi; Yana antara penerima anugerah bagi Senior Sales Manager dengan jualan terkumpul melebihi RM60,000.

Kali ini Yana tidak berseorangan naik pentas kerana turut ditemani oleh rakan perniagaan Yana yang turut sama menerima bagi Sales Manager dengan hasil jualan terkumpul RM20,000.

Yana bersama leader DSM Suhaili Isa dan rakan kongsi, Syahirah.

Entry kali ini Yana tujukan khas untuk mereka yang banyak membantu dalam perjalanan Yana sebagai Usahawan Sahajidah Hai O Marketing (SHOM).

Jutaan terima kasih kepada Direct Leader Yana, DSM Suhaili Isa dan juga mentor Yana, CDM Norain Mohd Nizar yang banyak membantu dan tak pernah lepas tangan dalam membantu dan mendorong Yana hingga ke tahap ini dan InsyaAllah ke peringkat seterusnya.

Bermula dari "Satisfied Customer" ke "Side Income Job" dan InsyaAllah as Full-Time Profession, leader dan mentor Yana tak pernah lepas tangan dalam membimbing Yana. Tidak lupa juga CDM Shaliza Aziz yang juga merupakan founder The Diamond Circle group yang turut sama memberi motivasi dari masa ke semasa.

Thank you CDM Norain (left) & CDM Shaliza Aziz (middle).

Terima kasih juga kepada rakan perniagaan yang lain (Nur Izzah, Siti Shamiza dan Kak Haslindawati) yang menyokong dan membantu dalam perjalanan Yana sebagai Usahawan SHOM. InsyaAllah, kita sama-sama usaha untuk membantu bagi yang memerlukan dan berusaha untuk upgrade income dan kehidupan.

Sentiasa ada peluang dan ruang bagi mereka yang mahu berusaha untuk meningkat taraf kehidupan masing-masing. Yang tidak pasti bagaimana, boleh hubungi Yana 0193899315. Kita borak-borak macamana nk generate extra income monthly.

Mahu atau tidak, tepuk dada tanya hati.


Ikhlas dari hati,

Yana Mokhtar
Usahawan SHOM.
The Diamond Circle.
Be First to Post Comment !
Post a Comment