Monday, 29 May 2017

Promosi Raya Premium Beautiful 2017- Testimoni Gempak PB Transformation

Assalamualaikum & hai semua,

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik..hari ni masuk hari ke 4 Ramadhan untuk umat Islam khususnya di Malaysia berpuasa. Moga ibadah kita di bulan yang mulia ini dipermudahkan dan diterima oleh Allah S.W.T.

InsyaAllah tinggal 26 hari lagi kita akan berpuasa. Maka sempena bulan baik ni dan memandangkan ramai yang dah mula ke arah cantik demi kesihatan, Yana berbesar hati nak beri PROMOSI ISTIMEWA untuk pembaca blog yana, kawan-kawan, kawan kepada kawan mahupun sesiapa sahaja yang membeli Premium Beautiful Korset daripada Yana.


Bila promosi ni berlangsung?

Promosi Istimewa Premium Beautiful ni akan berlangsung sepanjang bulan Ramadhan dan Syawal tahun ni, jadi jom ramai-ramai jangan lepaskan peluang keemasan ni.

Apa yang istimewanya untuk promosi kali ni?

Yang istimewanya Promosi Istimewa Premium Beautiful kali ini adalah setiap pembelian Premium Beautiful FULL SET secara TUNAI atau Kad Kredit, anda akan mendapat sehelai Designer Hijab Exclusive dari pereka fesyen tersohor Malaysia, Rizman Ruzaini. Bukan itu sahaja..hijab ini turut didatangkan bersama dengan kerongsang exclusive mengikut corak dan warna hijab yang terpilih.


Wah..seronok kan!! Tak dapat sarungkan baju atau dress exclusive Rizman Ruzaini,
dapat memiliki 
Designer Hijab Exclusive pon rasa seronokss tau.

Memandangkan kebanyakan butik Malaysia dah pun keluarkan promo Ready-To-Wear (RTW) masing-masing..mesti ramai yang dah aim baju dan start pasang badan untuk kelihatan cantik raya nanti kan. Jom kita layan testimoni pengguna Premium Beautiful yang 'terpaksa' kelihatan lebih cantik dan sihat dengan pemakaian Premium Beautiful:




Ni nak share testimoni tuan badan sendiri ni. Yana konsisten pakai Premium Beautiful disebabkan masalah scoliosis. Alhamdulillah bukan sahaja sakit berkurang, berat badan pon berkurangan..yang membuatkan yana rasa seronok adalah bentuk badan ternyata lebih kemas dan curvy. SERONOK sangat dapat sarung RTW dengan yakin dan gembira.

Kalau nak tau, sebelum ni yana susah nak cari baju-baju RTW sebab tak muat. Lepas pakai Premium Beautiful dan konsisten..berjaya jugak sarung size S. From XXL @ XL to M @ S..big achievement kan.



Cik adik manis ni takde la besar mana pon. Kurus je pon. Tapi bila dah mula pakai Premium Beautiful, badan beliau makin kemas kan. Slim berpotongan gitu..perut pon leper je. Cik adik manis ni dah kahwin tau..makin lama makin gorgeous plak..harus cik abang makin sayang.


Hihi..ni geng RTW Jovian Mandagie. Bezanya..dulu kene siza XL. Tu pon..nampak beno baju tu di stretch bagi muat :D. Tapi yang dulu bukan la yang sekarang. Tengok sekarang..slim cantik and dah boleh sarung size M. Hapus sudah lemak-lemak ituuu. 


Haa..adik muda-mudi ni pula makin yakin bergaya bila badan lebih kemas. Katanya..dulu kalau nak bergambar mesti nk selindung belakang kawan..tak pun filter dulu gambar sebelum share. Ade yang sama peel camni tak? kalau ade, jom cepat-cepat sarung Premium Beautiful.

Ibu kepada 2 anak. Makin lama makin ramping, makin awet muda. Suami pon makin suka peluk pinggang..hihi. Wife-wife kat luar mesti rasa happy kalau suami taknak lepas kan kan.



Perut buncit dan tiada pinggang adalah masalah 'common' bagi kaum wanita di Malaysia. Kebanyakannya adalah disebabkan gaya pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat..ada juga yang disebabkan oleh penjagaan diri yang tidak sempurna disebabkan kekangan masa. Premium Beautiful mampu menyelesaikan masalah anda.

Premium Beautiful adalah pilihan terbaik untuk yang sibuk dan tidak mampu untuk bersenam untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik. Sempat lagi nak ramping-ramping cun melecun raya nanti kalau pakai sekarang.


Merupakan korset kesihatan kategori Premium yang termurah dalam pasaran, ia juga didatangkan dengan jaminan seumur hidup dan khidmat repair secara percuma. 

Memang tak mahal tau, sebab nye kalau raya je mesti beli baju-baju RTW berhelai-helai. Sekarang ni kebanyakkan RTW berharga RM400-RM500..kalau dah berpasang-pasang..makan RM2,000-RM3,000 jugak lah kan.

Boleh dah beli Premium Beautiful satu. Sekali beli pakai sampai 4-5 tahun..untung ke untung tu? Ok..dah boleh terus whatsapp yana +60193899315 untuk dapatkan set Premium Beautiful anda. Terus message tau..yana tunggu, ok?


Yana Mokhtar 
Your Premium Beautiful Expert
Whatsapp: 019-3899315
FB: Nur Liyana
IG: @yana_mokhtar


No comments:

Post a Comment