Wednesday, 10 May 2017

Top Testimoni Berpantang dengan Premium Beautiful

Hi readers..morning.

Ada tak pregnant mommies yang masih tercari-cari bengkung untuk berpantang nanti? Kalau dah bersalin dan dah habis pantang pon takpe..masih belum terlambat nak dapatkan berat & bentuk badan yang lebih kemas. Ni yana nak cadangkan pakai Premium Beautiful sebagai bengkung modan mommies semua.

Kenapa Premium Beautiful?

Premium Beautiful kini boleh dimiliki
dengan bayaran bulanan serendah RM95 sebulan

Dengan bayaran bulanan serendah minimum RM95/sebulan (*bergantung pada saiz anda), bengkung moden Premium Beautiful ni atau nama lainnya korset kesihatan mampu membantu mommies sekalian berpantang dengan lebih mudah dan mendapatkan berat dan bentuk badan yang di ingini dengan lebih cepat.

Betul ke berkesan?

InsyaAllah boleh..dengan pemakaian yang konsisten berserta tips pemakaian daripada Premium Beautiful Expert. Jom tengok testimoni pengguna Premium Beautiful semasa berpantang ni:



Yang dah lama bersalin & baru nak pakai pon boleh..macam puan yang ni


Client ni dah lama bersalin (both ceserean) dan masih mengikuti program menurunkan berat badan. Dah berjaya turunkan 10kg tapi masih kurang puas hati dengan bentuk badan yang mengelebeh. Dengan bantuan Premium Beautiful, badan beliau lebih kemas dan InsyaAllah dengan pemakaian yang konsisten..beliau boleh dapatkan bentuk badan yang kemas secara kekal.

Kelebihan Premium Beautiful untuk kurus je?

Premium Beautiful adalah untuk kesihatan, 70% direka untuk kesihatan & 30% kecantikan. Antara 8 fungsi Premium Beautiful yang sangat membantu mommies adalah:

1) memperbanyakkan susu badan
2) mengelakkan bengkak susu
3) mengurangkan 'saggy breast' & membantu menganjalkan payudara
4) mengempiskan perut
5) menyokong perut & penyembuhan dari dalam melalui fungsi Far Infrared Rays (FIR) terutamanya untuk mommies yang bersalin secara pembedahan
6) melancarkan perjalanan darah
7) membantu pengeluaran darah nifas dengan lancar (mengelakkan baki darah tertinggal dalam rahim)
8) bantu mengecutkan rahim lebih cepat & mengekalkan kedudukan rahim di tempat sepatutnya

Kelebihan & fungsi setiap bahagian dalam set Premium Beautiful 

Waist Nipper Premium Beautiful bantu sokong postur badan
& tulang belakang mommies masa menyusukan anak

Menarik kan? Jom cepat dapatkan Premium Beautiful. Nak beli by pieces pon boleh..full set pon boleh. Ada harga istimewa khusus untuk pembelian full set secara tunai/ kredit kad 😉. Jom whatsapp yana +60193899315.

Cara pengagihan lemak yang sekata melalui pemakaian full set Premium Beautiful


Sharing is caring,
Love,

Yana Mokhtar 
Scoliosis Patient 
Premium Beautiful Expert
Shake & Shape Me Finalist.

No comments:

Post a Comment